Fisierul nu exista: '$file'
Timsoft - Intrebari frecvente
English

Intrebari frecvente

Ce este un curs online?

La un astfel de curs, intregul material si interactiunea participantilor cu facilitatorul se realizeaza pe Internet, intr-o clasa virtuala; este forma de invatare centrata pe student, adaptata nivelului fiecaruia.

Prin ce se deosebeste de un curs la distanta?

La un curs online interactionezi permanent, pentru clarificarea aspectelor teoretice si a aplicatiilor, cu colegii tai si cu instructorul, prin Conferinte ( un fel de forumuri de discutii ), e-mail sau Chat ( chiar Live Chat cu instructorul; mediul eLearnTS iti permite sa contactezi instructorul in timp-real, cand acesta este disponibil pentru consultatii online ). Exista o planificare de parcurgere a modulelor teoretice cu aplicatii de verificare pentru fiecare modul.

Nu voi fi practic izolat, neavand un contact direct cu ceilalti?

Vei vedea ca un astfel de curs este o experienta inedita, intensa, care duce la crearea unei comunitati virtuale; poti oricand discuta cu ceilalti, chiar si la Cafeneaua cursului :-). Vei avea acces nu doar la materialul pregatit de facilitator, ci interactiunea va permite schimbul de experienta cu ceilalti participanti, va releva cunostintele tacite.

Cine se poate inscrie la cursuri?

Oricine are o pregatire anterioara in programare si vrea sa invete lucruri noi sau sa-si consolideze cunostintele pentru a face fata cu succes unei cariere de softist. Trebuie sa fii motivat si organizat, sa afectezi cursului 1-2 ore pe zi, pentru studiul materialelor, raspunsuri in conferinte, dezvoltarea aplicatiilor tema.

Cum voi primi materialul de studiu si cand?

Vei avea acces la spatiul virtual al cursului si deci si la materialul teoretic cu o saptamana inainte de inceperea lui, cand instructorul iti va trimite un user name si o parola.

Materialul teoretic este dens?

Partea teoretica este concentrata, sunt multe exemple, tips-uri, aplicatii rezolvate, quiz-uri.

Sunt teme si trebuie terminate pana un anumit termen?

Da si da; sunt exercitii, aplicatii pe care le discuti in Conferinte cu ceilalti si altele pe care le trimiti intr-o zona privata a mediului, unde instructorul le va corecta, comenta, iti va indica unde anume trebuie sa mai insisti. De asemenea trebuie realizat un proiect final.

Daca nu reusesc sa particip suficient de intens sau sa fac toate aplicatiile?

Functie de caz, instructorul va stabili cum poti recupera.

Va trebui 'sa stau' toata ziua pe Internet?

Vei accesa spatiul cursului o data la o zi-doua, pentru a citi noile anunturi ale instructorului, materialele teoretice - se pot descarca, comentariile instructorului si ale celorlalti, pentru a trimite temele; si sa mai stai de vorba la Cafenea :-)

Ce deosebeste cursurile Timsoft de altele similare?

Cursurile noastre sunt predate de cadre didactice universitare care au certificare si experienta in predarea cursurilor online. Materialele predate au un nivel universitar, fiind in acelasi timp 'croite' pe ceea ce se cere in firmele de software.Si dupa terminarea cursului, vei putea ramane in legatura cu facilitatorul, pentru consultatii ulterioare.

Nu pot vedea cum arata un astfel de curs?

Pe pagina Cursuri gasesti intrarea intr-un Curs Demo!

Cum pot afla mai multe informatii?

Nu uita sa 'rasfoiesti' pagina de Resurse si sa ceri toate lamuriri necesare la contact@timsoft.ro!

 
RSS Timsoft
Termeni legali | Politica de confidentialitate | Harta site | Contact | Intrebari frecvente | Client Fidel