Fisierul nu exista: '$file'
Timsoft eLearning
English

IntraTS

 

IntraTS

Aplicatie intranet: organizare si acces rapid la informatii, managementul documentelor, colaborare
 
 
Despre Intranet
 • Intranetul este un spatiu privat care ofera angajatilor dintr-o companie posibilitatea de a organiza informatii, de a accesa rapid informatiile existente, de a face un management al documentelor si de a realiza o colaborare eficienta intr-un mediu familiar bazat pe folosirea browser-elor web


Probleme in cadrul unei companii

 • In cadrul unei companii, principalele probleme care apar sunt schimbul defectuos de informatii intre membrii companiei si administrarea greoaie a informatiilor si a documentelor deja existente.
  • Analistii estimeaza ca 18% din materialele tiparite in cadrul unei companii devin inutilizabile dupa 30 de zile deoarece continutul acestora devine invechit, depasit.
  • Se intampla foarte des ca utilizatorii sa foloseasca versiuni diferite ale aceluiasi document ducand astfel la confuzii si la perturbarea activitatiilor.
  • Accesul rapid la informatii ar reduce costurile.
  • Majoritatea conferintelor de tip face-to-face s-ar putea realiza online si astfel s-ar economisi bani si s-ar castiga timp.


Rezolvarea problemelor

 • Cele mai importante benefici aduse de folosirea unei aplicatii intranet sunt: cresterea productivitatii si scaderea costurilor
 • Aplicatia intranet reprezinta solutia de colaborare intre membrii unei echipe, companii sau organizatii.
 • Aplicatia va rula pe unul sau mai multe servere web si va putea fi accesata de catre utilizatori prin intermediul browser-elor web.
Aplicatia intranet ofera urmatoarele facilitati:

Autentificari si sesiuni de lucru – un utilizator poate avea acces al facilitatiile aplicatiei prin intermediul unui cont personal. Pentru accesul la cont se va folosi un nume si o parola iar operatiunile se vor realiza in interiorul unei sesiuni de lucru.

Administrare utilizatori – administratorii aplicatiei pot crea, modifica, sterge si cauta conturi pentru utilizatori. Fiecare utilizator isi poate modifica anumiti parametrii ai contului personal.

Administrare fisiere si directoare – un utilizator poate administra fisiere si directoare acolo unde are permisiuni. Exista urmatoarele facilitati: adaugare, modificare, stergere, schimbare optiuni de securitate pentru fisiere si directoare, copiere, mutare, adaugare de comentarii, check-in/check-out pentru fisiere.

Conferinte asincrone – se pot administra subiecte de discutii si pentru fiecare categorie un utilizator poate adauga comentarii sau raspunsuri la comentarii acolo unde are permisiune.

Administrare evenimente – un utilizator poate adminstra diferite evenimente care vor avea loc, le poate gestiona prin intermediul calendarelor, poate fi anuntat inainte de aparitie si poate informa si alti utilizatori despre evenimentele dorite.

Administrare sarcini – un utilizator isi poate administra sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca si poate asigna unele sarcini si altor utilizatori putand sa urmareasca indeplinirea acestora.

Notite – fiecare utilizator isi poate crea, modifica si sterge notitele personale

Anunturi – administratorii au posibilitatea de a publica anunturi care sa fi disponibile tuturor utilizatorilor acestei aplicatii.

 

 
SERVICII
Servicii pentru firme
Servicii pentru scoli si universitati
Servicii pentru persoane individuale

PRODUSE
eLearnTS
IntraTS
eTestTS

  Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la contact@timsoft.ro

 
RSS Timsoft
Termeni legali | Politica de confidentialitate | Harta site | Contact | Intrebari frecvente | Client Fidel