Fisierul nu exista: '$file'
Timsoft eLearning
English

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII DE UTILIZARE INAINTE DE VIZITAREA SI FOLOSIREA ACESTUI SITE!

INTRODUCERE
Site-ul www.timsoft.ro este proprietatea SC TIMSOFT S.R.L.
FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA "TERMENILOR DE UTILIZARE" PREZENTATI IN ACEASTA PAGINA.
TIMSOFT S.R.L. ISI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA ORICAND TERMENII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI, FARA ANUNT PREALABIL.
ACESTE SCHIMBARI URMEAZA A FI EFECTIVE DIN MOMENTUL PUBLICARII LOR PE SITE.
VA RECOMANDAM CITIREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE INAINTE DE FIECARE UTILIZARE A SITE-ULUI PENTRU:

INFORMATII SI CONTINUT

       Toate informatiile prezentate pe acest site sunt proprietatea SC TIMSOFT S.R.L. Selectia acestor informatii este realizata cu foarte mare atentie. Totusi, SC TIMSOFT S.R.L., angajatii acesteia sau colaboratorii nu pot fi facuti responsabili de nici o paguba datorata functionarii defectuoase a site-ului sau a informatiilor prezentate pe acesta. In cazul in care considerati ca ati avut de suferit o dauna tehnica datorita functionarii defectuoase a site-ului www.timsoft.ro sau a informatiilor prezentate pe acesta va rugam sa expediati un e-mail la adresa contact@timsoft.ro in care sa descrieti amanuntit conditiile in care s-a produs defectiunea sau incidentul. In caz de litigiu decizia finala apartine SC TIMSOFT S.R.L.

DREPTURILE DE AUTOR

       Intregul continut al acestui site este protejat de legile romane si internationale referitoare la protectia dreptului de autor. Este interzisa reproducerea de orice fel (totala sau partiala) a continutului acestui site fara permisiunea prealabila a SC TIMSOFT S.R.L. Modificarea sau utilizarea acestui site in alt scop decat cel pentru care a fost creat incalca prevederile legale referitoare la protectia drepturilor intelectuale.
       Daca in ciuda eforturilor SC TIMSOFT S.R.L. de a alege si prezenta materiale cat mai exacte, considerati ca s-a produs o incalcare a drepturilor intelectuale pe care le detineti, va rugam sa ne contactati de urgenta la contact@timsoft.ro.

RESPONSABILITATEA SC TIMSOFT S.R.L.

         SC TIMSOFT S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura o functionare corespunzatoare a acestui site si nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru vreo deficienta in functionarea software-ului, vreo disfunctionalitate a retelei Internet sau vreo problema de compatibilitate pe care utilizatorii o pot avea in folosirea acestui site.

          SC TIMSOFT S.R.L. nu este raspunzatoare pentru incidentele sau intarzierile survenite ca urmare a defectiunilor tehnice aparute la furnizorii serviciilor ce intermediaza accesul tau la site-ul www.timsoft.ro (provideri de Internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixa sau mobila, etc), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la Internet instabila sau discontinua.

           SC TIMSOFT S.R.L. nu i se pot imputa si nu poate fi facuta raspunzatoare in nici o circumstanta pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului www.timsoft.ro

           SC TIMSOFT S.R.L. depune toate eforturile pentru a oferi informatii corecte, competente si complete. SC TIMSOFT S.R.L., angajatii si colaboratorii sai nu pot fi facuti responsabili de eventualele daune produse ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul www.timsoft.ro. Folosirea acestor informatii revine exclusiv in sarcina utilizatorului care poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale precum si pentru rezultatele obtinute.

RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI

Orice utilizator are dreptul de a vedea informatiile de pe site-ul www.timsoft.ro.
Intreaga responsabilitate pentru folosirea informatiilor prezentate pe site-ul www.timsoft.ro revine in exclusivitate utilizatorului.

ORICE INCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI "www.timsoft.ro" SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERELOR PE CARE RULEAZA ACEST SITE VA FI TRATATA CA INCERCARE DE FRAUDARE A SITE-ULUI. DE ASEMENEA, SE VA DEPUNE O PLANGERE PENALA IMPOTRIVA PERSOANEI CARE A INCERCAT ACEST LUCRU.
Reguli privind legaturile catre site-urile TIMSOFT

Un site care contine o legatura catre site-ul TIMSOFT:

  • Nu poate proceda la replicarea continutului TIMSOFT (doar legatura este admisa)
  • Nu are dreptul sa creeze un mediu de browser sau cadru in jurul continutului TIMSOFT
  • Nu are dreptul sa distorsioneze informatiile privind relatia cu TIMSOFT
  • Nu are dreptul sa prezinte informatii false despre produsele si serviciile TIMSOFT
  • Nu are dreptul sa utilizeze sigla TIMSOFT fara acordul TIMSOFT
  • Nu are dreptul sa prezinte continut ce poate fi interpretat ca dezagreabil, jignitor sau litigios. Continutul site-ului trebuie sa fie corespunzator pentru toate categoriile de varsta.
 
RSS Timsoft
Termeni legali | Politica de confidentialitate | Harta site | Contact | Intrebari frecvente | Client Fidel